top of page

Konferensstolar med hjul

Det absolut bästa argumentet att välja en konferensstol med hjul är om ert konferensrum kommer ha en fast eller fritt placerad matta i rummet. Ska stolarna ställas på en matta är det oerhört praktiskt att ha hjul på stolarna. Stolar utan hjul kommer upplevas väldigt tunga när man ska kliva i eller ur dem, då de tenderar att borra ner sig i mattan. Många stolar med hjul är ofta lite mer utrustade och därmed något dyrare, dock innebär det även att stolen blir bättre ergonomiskt. För och nackdelar för konferensstolar med hjul + Lätt att komma i och ur framförallt på mjuka golv som mattor + Ergonomisk sittställning, enkelt att följa en presentation + Lätta att flytta - Kan ta lite mer plats med hjulbasen - Kan skada känsliga golv som parkettgolv - Något dyrare iom att det ofta är fler funktioner. Andra bra fördelar med denna stolstyp är att den ger flexibilitet i mötet. Det blir enkelt att justera sin sittställning och vrida sig mot en presentation eller ett videomöte. Det är idag ett grundkrav att kunna vrida på stolarna vid den typen av möten för att förhindra arbetsrelaterade skador i nacke och rygg.

Konferensstol med hjul i svart läder


  • ​Bästa köp av konferensstol med hjul

Star är en nätt stol är lätt att möblera många av, runt ett mötesbord. Den nätta stolen kommer med en bra stoppning och bekväm lutning på ryggstödet. Med sin moderna design är det ett solklar vinnare i ett modernt mötesrum. Med sina klädda armstöd och läckert lackade stativ föll vi pladask för den i testpanelen.


Bästa pris på Star hittar du hos Morekontor

Har ni väldigt länga möten kan man även kika på stolar med lite högre ryggstöd. Ofta påminner dessa stolar om lite enklare kontorsstolar. Det går dock att få dem med lite enklare sittgunga. Man behöver inte alltid kunna låsa stolen i 5 olika lägen i ett mötesrum. Det räcker då med att kunna höj och sänka stolen eller gunga fritt.

Här är stolen Orion Lyx som är ett klassiskt exempel på en arbetsstol som fungerar utmärkt även som mötesstol. Med sin höga rygg blir det ett skönt stöd i långa möten. Stolen går att klä i konstläder eller slitstarkt tyg. Stolen går att justera i höjdled men även att gunga fritt.


9 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page