top of page

Konferensstolar utan hjul

Varför ska man köpa en konferensstol utan hjul? Det kan helt enkelt vara så enkelt att man endast håller kortare möten och behöver en enklare stol såklart. Men det kan även finnas skäl även på en mer utrustad stol. Även om man inte vill göra avkall på ergonomiska funktioner som gör möten bekvämare kan en stol utan hjul var ett givet val. Främst handlar det då om att man har ett känsligt parkettgolv som hjulen kommer slita sönder. Då kan mötesstolen utan hjul vara ett bra alternativ. För- och nackdelar för konferensstol utan hjul + Tar mindre plats, får därmed in fler mötesdeltagare. + Snyggt med raka uppställda led av stolar. - Kan upplevas opraktiskt på en tjockare matta. - Svårare att komma i och ur stolarna om de inte kan rullas på hjul. Det finns även vissa estetiska fördelar med att skippa hjulen. Med hjul på stolarna finns det en risk att de inte står lika snyggt uppradade som en stol utan hjul. Därmed kan man få de snygga linjerna med stolar helt i rad. Man bör dock undvika att köra en tyngre mötesstol utan hjul på ett golv som har en tjockare matta, då konferensstolarna kommer upplevas tyngre och svåra att komma i och ur. Köp då konferensstolar med hjul istället.

Konferensstol utan hjul med mörkgrått stativ

Dinamica konferensstol

  • ​Bästa köp av konferensstol utan hjul

Dinamica konferensstol med snurrstativ har en formpressad tygklädd sists. Med sin minimalististika design ger en modern touch till vilket mötesrum som.

Står på tassar som har bästa glidet över parkettgolv som vi någonsin testat. Det känns som om stolen går på hjul. glider helt tyst över golvet, vilket känns väldigt lyxigt. Kommer i vitt eller mörkgrått stativ och med ett antal moderna tygfärger.


Bästa pris på Dinamica hittar du hos Morekontor


Fyra konferensstolar runt ett mötesbord

Med mjuka glidtassar kan du skydda ditt golv utan att ge avkall och på sätt få en konferensstol som glider lika bra som en stol med hjul. Ett givet val för dig som har ett känsligt parkettgolv i konferensrummet. Stolarna kan då även ha samma funktioner som stolar med hjul.

11 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page