top of page

Stapelbara konferensstolar

Uppdaterat: 7 sep. 2023

Den stapalbara konferensstolen är en använbar stol för tillfälliga möten. Perfekt att ställa undan utan att behöva en enorm yta. Samtidigt kan de enkelt tas fram vid behov med dess lätta vikt. Det är oftast en lite enklare stol med fyra fasta ben, som enkelt kan staplas. Användningsområdet är framförallt vid tillfälliga möten eller när man söker en flexibilitet i lokalen exempelvis inför större möten eller i åhörasalar. Stolarna kan enkelt radas upp på rad eller placeras fritt runt bord. Det finns även stolar som går att få med en skrivbricka monterad på armstödet. Då är det även en utmärkt utbildningsstol ex på en trafikskola.

Stapelbara konferensstolar står staplade i en hög
Stapelbara konferensstolar

En blå stapelbar stol

  • ​Bästa köp av stapelbar konferensstol

Med sin enkla design och välstoppade sits är Valeria den bästa stolen vi testat. God komfort i med ett välsvetsat underrede gör att du sitter bekvämt även i längre sittningar. Stolen är klädd i ett kvalitetstyg som erbjuder 5 års garanti. Tillbehör fin som kopplingsbeslag, skrivbricka samt transportvagn.


Bästa pris på Valeria fr. 1.660:- hos Morekontor


Staplebara stolar uppradade i en åhörasal för en stor kongress.

Viktigt att tänka på vid placering av åhöra stolar är att enligt brandsäkerhetsregler måste stolarna vara sammankopplade. Därför finns det alltid kopplingsbeslag som tillbehör. Det gör även att stolarna står i snygga rader. Stolarna klassas då som utbildningsstolar.


Det finns även lite större stapelbara stolar som då är mer lämpade för mötesrum. Dessa går då inte koppla samman och ska då endast användas fristående i mindre antal. Perfekta som konferensstolar i ett mötesrum där man vill ha extra stolar placerade i ett hörn för att göra det lite rymligare runt ett mötesbord till vardags.

Lyxiga konferensstolar som står staplade

Stolen heter Gama och kan staplas upp till 6 stolar när de inte används. Du kan läsa mer om Gama konferensstol här >


4 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page