top of page

Konferensstolar med armstöd

En stol med armstöd erbjuder extra komfort till de långa mötena och kan vara ett måste i det exklusiva mötesrummet. Men det kan ibland ställa till det lite om man ska inreda mötesrummet med lite fler stolar. Det krävs lite mer plats då man behöver mer svängrum för att ta sig i och ur stolen. Man kan behöva möblera med lite färre stolar än vad man tänkt sig. För och nackdelar för konferensstol med armstöd + Bekvämt vid längre möten. + Snyggt och praktiskt i många miljöer. - Tar ibland onödig plats vid många platser. - Kan påverka möbleringen med bordet då armstöden kan slå i bordsskivan. - Något dyrare än stolar utan armstöd. Med klädda armstöd får men ett varmt stöd till sin mötesstol som gör att man kan sitta ergonomiskt under hela mötet. Det kan även vara skönt att kunna vila armarna på stolen istället för mötesbordet när man följer en presentation eller ett videomöte. Det brukar räcka gott med fasta armstöd på mötesstolar, vi har inte samma behov att kunna justera armstöden i höjdled eller sidled i en mötesmijö.

Grön konferensstol med kromad bas på tassar

Star konferensstol med armstöd

  • ​Bästa köp av konferensstol med armstöd

Star konferensstol med sina klädda armstöd erbjuder komfort och funktion i ett paket. Med sina varma klädda armstöd i tyg sitter du bekvämt som i en fåtölj.

Med sin nätta form är stolen synnerligen lättmöblerad då det ryms många stolar på en begränsad plats.

En bra kombination för en mötesstol, komfort och design i harmoni.

Bästa pris på Star hittar du hos Morekontor


6 st konferensstolar runt ett mötesbord i båtform

En stol med armstöd är inte bara bekväm den skapar även en harmonisk och mer ombonad känsla i mötesrummet. Skapa er stil med snygga tygval och lackade stativ som passar ihop med övrig inredning i mötesrummet.


4 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page